Επικαιρότητα

Συνεργασία Μαυρομμάτη – Ντάτσικα για τις Κοινωνικές Δομές – Galaksias.com

Με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Θανάση Μαυρομμάτη και της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας Π.Δ.Ε. Γεωργίας Ντάτσικα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σήμερα στην αίθουσα του Διοικητηρίου στο Μεσολόγγι, με θεματικό αντικείμενο την καλή λειτουργία των κοινωνικών δομών των οποίων την ευθύνη λειτουργίας, εποπτείας κι ελέγχου, έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα, στα θέματα συζήτησης περιλαμβανόταν η περαιτέρω ενίσχυση και θεματικός εμπλουτισμός των δράσεων στήριξης που έχουν ωςστόχο αφενός την διάγνωση των κοινωνικών αναγκών, αφετέρου την αντιμετώπισή τους στο πλαίσιο μιας συνολικής προνοιακής πολιτικής η οποία εφαρμόζεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και απευθύνεται στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και σε κάθε πολίτη ξεχωριστά ο οποίος χρήζει υποστήριξης.

Στην σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών  – Περιφερειακό Παρατηρητήριο Μαρία Παππά, η Διευθύντρια της υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτωλ/νίας Αθηνά Σταμούλη και υπηρεσιακοί εκπρόσωποι, συζητήθηκαν επιμέρους ζητήματα που αφορούν την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με σοβαρά κοινωνικά θέματα όπως είναι η αναδοχή και υιοθεσία, ενώ ταυτόχρονα έγινε καταγραφή των υπηρεσιακών αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία και εφαρμογή του επιδιωκόμενου κοινωνικού έργου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Μαυρομμάτης επεσήμανε την σπουδαιότητα κάθε δράσης και πρωτοβουλίας η οποία απευθύνεται στην κοινωνία, ενώ από κοινού με την κυρία Ντάτσικα δεσμεύτηκαν για άμεση συνεργασία και διαρκή επικοινωνία, με σκοπό την παραγωγή έργου και την αντιμετώπιση κάθε ζητήματος έγκαιρα κι άμεσα προς όφελος των πολιτών.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button