ΑθλητικάΕνημέρωση

Ανατροπή στην ανατροπή για τους Καταλανούς που άλωσαν το Παρίσι – Galaksias Portal News

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν σε ένα τρομερό παιχνίδι με δυο ανατροπές και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς των δυο ομάδων στο «Μοντζουίκ» για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα θυμίζοντας τα παλιά ένδοξα χρόνια της, κέρδισε 3-2 την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Parc des Princes» και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Μπάρτσα μετά το μουδιασμένο της ξεκίνημα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, με την Παρί να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο πρέσινγκ των Καταλανών.

Στο 37΄ο Ραφίνια έκανε το 0-1 για τους «μπλαουγκράνα» σκορ που ήταν και το τελικό στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η Παρί μπήκε με το γκάζι πατημένο και κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να κάνει το 0-1 σε 2-1.

Ο Ντεμπελέ με ένα τρομερό σουτ στο 48΄ισοφάρισε σε 1-1, με τον Βιτίνια στο 50′ έκανε την ολική ανατροπή στο σκορ, δίνοντας στην ομάδα του το προβάδισμα.

Τα πανηγύρια για τους Γάλλους δεν κράτησαν για πολύ, καθώς στο 62΄ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Ραφίναι με ένα εξαιρετικό σουτ έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.

Η αναμέτρηση είχε τρομερό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και τις δυο ομάδες να πετύχουν το τρίτο γκολ.

Ωστόσο αυτή που τα κατάφερε ήταν η Μπαρτσελόνα, όταν στο 77΄ο Γκιουντογκάν εκτέλεσε ένα αριστουργηματικό κόρνερ, το οποίο ο Κρίστενσεν με δυνατή κεφαλιά αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού η Παρί δεν μπόρεσε να διασπάσει την εξαιρετικά στημένη άμυνα της Μπάρτσελόνα, με τους Καταλανούς να παίρνουν μια σπουδαία νίκη.

Πλέον το σύνολο του Τσάβι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League, με την ρεβάνς να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον την προσεχή Τρίτη(16/04/24).

To άρθρο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 2-3: Ανατροπή στην ανατροπή για τους Καταλανούς που άλωσαν το Παρίσι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button