ΕνημέρωσηΟικονομία

Να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα για τη διασύνδεση POS και ταμειακών μηχανών – Galaksias Portal News

«Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει!», αναφέρει ο Υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο Κωστής Χατζηδάκης μέσω του λογαριασμού του στο Tik Tok επισημαίνει «Είναι άλλωστε από τις βασικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Καθημερινά πια, αποστέλλονται χιλιάδες μηνύματα από την ΑΑΔΕ σε όσους υποχρεούνται να διασυνδέσουν τα  POS με τις ταμειακές μηχανές τους.»

«Καλύπτουμε σημαντικό μέρος του κόστους από ευρωπαϊκά κονδύλια, συνεχίζει. Παράλληλα θεσπίζουμε αυστηρές κυρώσεις για όσους καθυστερούν. Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα», 

«Εκτός των άλλων, το έργο είναι ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης ως ορόσημο, πράγμα που σημαίνει πως αν δεν προχωρήσει θα διακοπεί μέρος της χρηματοδότησης της χώρας μας από τις Βρυξέλλες», τονίζει ο Υπουργός.

«Είναι κάτι που δεν μπορούμε να ανεχτούμε.» 

@kostis_hatzidakis Πάμε ένα στοιχηματάκι; Η διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές θα ολοκληρωθεί βρέξει-χιονίσει! Η πρόοδος του έργου μέχρι τώρα είναι σημαντική, αλλά πρέπει να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα. Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis Hatzidakis

 

«Σας καλώ, λοιπόν, όλους που πρέπει να διασυνδέσετε τα POS με τις ταμειακές μηχανές σας, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση. Είναι μια πρωτοβουλία εκσυγχρονισμού, μια πρωτοβουλία κοινωνικής δικαιοσύνης!», καταλήγει ο κ. Χατζηδάκης.

To άρθρο Χατζηδάκης: Να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα για τη διασύνδεση POS και ταμειακών μηχανών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button