Κόσμος

Με Φρανκ Σινάτρα και Εξολοθρευτή το τελευταίο αντίο στον Αλεξέι Ναβάλνι – Galaksias.com

Η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο Μπορισκόφσκογιε, ενώ τον Φρανκ Σινάτρα διαδέχθηκε το μουσικό θέμα από την ταινία ο Εξολοθρευτής 2.

«Πίστευε ότι η ταινία αυτή ήταν η καλύτερη στον κόσμο», είπε η εκπρόσωπός του Κίρα Γιάρμις.

Η μητέρα του Ναβάλνι, Λουντμίλα, και ο πατέρας του, Ανατόλι, έσκυψαν πάνω από το ανοιχτό φέρετρό του για να τον φιλήσουν για τελευταία φορά, ενώ μια μικρή ομάδα μουσικών έπαιζε.

Πλήθος κόσμους έσπευσε να χαϊδέψει το πρόσωπό του πριν ένας ιερέας τοποθετήσει απαλά ένα λευκό σάβανο πάνω του και το φέρετρο κλείσει.

Όσοι κατάφεραν να μπουν στο κοιμητήριο έριχναν μια χούφτα χώμα στον τάφο του, ενώ έξω από το νεκροταφείο χιλιάδες υποστηρικτές του περίμεναν μπουν για να αποχαιρετίσουν τον Ρώσο πολιτικό.

Στη συνέχεια, οι αρχές λίγα λεπτά πριν κλείσει το νεκροταφείο επέτρεψαν στους υποστηρικτές του να μπουν στο νεκροταφείο για να αποχαιρετίσουν τον Αλεξέι Ναβάλνι.

Στην εκκλησία

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στην εκκλησία της Εικόνας της Μητέρας του Θεού στην περιοχή Μαρίινο της Μόσχας, παρουσία χιλιάδων κόσμου.

Oι κάμερες δεν επιτρεπόταν να κινηματογραφούν την εξόδιο ακολουθία μέσα στην εκκλησία.

Μια φωτογραφία, που κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το ανοιχτό φέρετρο του Ναβάλνι.

Αυτό είναι συνηθισμένο στη ρωσική ορθόδοξη παράδοση και σημαίνει ότι οι πενθούντες μπορούν να δουν και να αγγίξουν το πρόσωπο του νεκρού.

Στη φωτογραφία, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της ανάρτησης, ο Ναβάλνι φαίνεται να κείτεται στο φέρετρό του, καλυμμένος με κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα.

Πλήθος κόσμου είπε αντίο στον Αλεξέι Ναβάλνι / AP Photo

Είναι περιτριγυρισμένος από ανθρώπους – μεταξύ των οποίων η μητέρα του Λουντμίλα και ο πατέρας του, Ανατόλι- που κρατούν κεριά.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button