Τρόπος Ζωής

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τη μαμά του, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του, ο Ράιν Γκόσλινγκ με μαμά, αδερφή και πατριό – Galaksias Portal News

Οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ είναι ξεχωριστές για το κοινό, τους διάσημους αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Πολλές φορές καλούνται να σταθούν στο πλευρό τους μπροστά από τους φωτογράφους, τους δημοσιογράφους και τους χιλιάδες θαυμαστές. 

Κάποιοι διάσημοι λοιπόν αποφάσισαν σε αυτή τη μοναδική βραδιά των Όσκαρ να μην συνοδεύονται από κάποιο ταίρι αλλά από κάποιο μέλος της οικογένειάς τους…

O Ράιαν Γκόσλινγκ έφερε μαζί του στο κόκκινο χαλί την αδερφή, τη μητέρα και τον θετό πατέρα του, ο Μπράντλεϊ Κούπερ είχε στο πλευρό του τη μαμά του – κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά – , ο Στίβεν Σπίλμπεργκ την εγγονή του…

Ας δούμε λοιπόν ποιοι μετέτρεψαν στη μεγάλη βραδιά του κινηματογράφου με οικογενειακή έξοδο…

Ράιαν Γκόσλινγκ

Η εμφάνισή του ήταν ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του σόου και ο Ράιαν Γκόσλινγκ φρόντισε να μην πάει χαμένη, φέρνοντας μαζί του την οικογένειά του για να τον υποστηρίξει στα φετινά Όσκαρ.

Ο Καναδός σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την αδελφή του Μάντι που είναι παραγωγός και δημοσιογράφος στο Τορόντο.

Πήρε επίσης μαζί του τη μαμά του Donna και τον πατριό του Valerio Attanasio.

Μπράντλεϊ Κούπερ

Το «Maestro» του Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν υποψήφιο για επτά βραβεία, αλλά δυστυχώς δεν πήρε ούτε ένα αγαλματίδιο.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, υποδύθηκε τον διάσημο μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν ενώ αυτή ήταν η δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα του ηθοποιού, μετά το «Ένα αστέρι γεννιέται» με τη Lady Gaga.

Ευτυχώς η μητέρα του, Γκλόρια Καμπάνο, ήταν εκεί για να τονώσει το ηθικό του γιου της, η δεύτερη φορά που συνόδευσε τον ηθοποιό σε μία σπουδαία βραδιά, όπως είχε κάνει και το 2020 στα Όσκαρ.

Μάρτιν Σκορτσέζε

Στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας έχασε από τον Βρετανό σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά αν ο βετεράνος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορτσέζε είχε κερδίσει στα 81 του χρόνια, θα ήταν ο γηραιότερος νικητής της κατηγορίας μέχρι σήμερα.

Στην βραδιά των Όσκαρ πήρε μαζί του την 25χρονη κόρη του, Φραντσέσκα, η οποία είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός του TikTok.

Είναι θαυμαστής της δουλειάς της και έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στα viral βίντεο της στο TikTok, όπως τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τον ρώτησε για τη σύγχρονη αργκό.

Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι ο πιο γνωστός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ από όλους και τον συνόδευσε στο κόκκινο χαλί η εγγονή του, Eve Gavigan.

Είναι η κόρη της πρωταγωνίστριας του Gray’s Anatomy, Τζέσικα Καπσόου.

Μπίλι Άιλις και Φίνεας Ο’ Κόνελ

Τα αδέλφια Μπίλι Άιλις και Φίνεας Ο’ Κόνελ όχι μόνο πήγαν μαζί στη βραδιά, αλλά πήραν και βραβείο. 

Παρουσιάζοντας την επιτυχία της Barbie «What Was I Made For?» ως το πρώτο live τραγούδι της βραδιάς, το κομμάτι ήταν η μοναδική νίκη της βραδιάς για την επιτυχία του box office.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της – το δεύτερο Όσκαρ της σε ηλικία μόλις 22 ετών – η Άιλις δήλωσε ότι είναι «τόσο ευγνώμων για αυτό το τραγούδι και για αυτή την ταινία», ενώ ευχαρίστησε και τους γονείς της, προσθέτοντας: «Σας αγαπώ τόσο πολύ».

Πληροφορίες από Skynews

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

To άρθρο Οικογενειακή… έξοδος τα Όσκαρ: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ με τη μαμά του, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του, ο Ράιν Γκόσλινγκ με μαμά, αδερφή και πατριό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button