ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού των ΜΑΤ – Δύο συλλήψεις στο Μενίδι – Galaksias Portal News

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας με αφορμή τη διάρρηξη που έγινε την Κυριακή σε σπίτι αστυνομικού στην Πάτρα.

Πιό συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί δύο άτομα ενώ αναζητούνται και άλλα, για τη διάρρηξη που έγινε στην περιοχή της Αγυιάς όταν ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ έλειψε για λίγο από το σπίτι του προκειμένου να πάει να πάρει το παιδί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι δράστες φαίνεται πως περίμεναν πότε ο αστυνομικός θα φύγει και μπήκαν στο σπίτι του αφαιρώντας ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε χρήματα.

Μόλις ο ένστολος επέστρεψε και διαπίστωσε τί είχε συμβεί ειδοποίησε τους συναδέλφους του και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών χρησιμοποιώντας και οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής, κατάφεραν να αναγνωρίσουν τους δράστες. Άμεσα στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και οι δύο από ατούς συνελλήφθησαν την Καθαρή Δευτέρα στην περιοχή του Μενιδίου Αττικής. Μετά από έρευνες βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν πετάξει σε σημείο της Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων από τους δράστες

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button