ΑθλητικάΕνημέρωση

Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με ατομικό ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο της Ντόχα – Galaksias Portal News

Βαγγέλης Μακρυγιάννης και Απόστολος Χρήστου προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού καθώς στα ημιτελικά 100 μέτρα ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, τερμάτισαν πρώτος και τέταρτος με 53:43 και 53:79 αντίστοιχα!

Την κούρσα της ζωής του έκανε ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης της Ντόχα, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Στο… Παρίσι και ο Απόστολος Χρήστου και σε αυτό το αγώνισμα.

Το ελληνικό δίδυμο στα 100μ ύπτιο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα και το απόγευμα θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει γρηγορότερες επιδόσεις και το “εισιτήριο” για τον τελικό.

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα. Προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο με την δεύτερη καλύτερη επίδοση, αφού ο Έλληνας κολυμβητής κατέγραψε 53.43 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 54.02) και ήταν πρώτος στην έκτη σειρά. Ο χρόνος αυτός δεν τον έστειλε μόνο στα ημιτελικά αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (το όριο είναι 53.74).

Θέση στην 16άδα έκλεισε και ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος σημείωσε 53.79, βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ (54.30) και κατετάγη 7ος επίσης στην 6η σειρά.

Με τον ταχύτερο χρόνο μπήκε στα ημιτελικά ο Νοτιοαφρικανός, Πίτερ Κέτσε, ο οποίος τερμάτισε την κούρσα του σε 53.32.

To άρθρο Βαγγέλης Μακρυγιάννης: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με ατομικό ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο της Ντόχα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button