Τρόπος Ζωής

Η Beyoncé γυμνή για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της «Cowboy Carter» – Galaksias Portal News

Η Beyoncé αποφάσισε να ανακοινώσει το νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της με τίτλο «Cowboy Carter» που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου 2024, ποζάροντας…γυμνή!

Ως άλλη «Αφροδίτη» η Beyoncé αποκάλυψε το νέο εξώφυλλο του άλμπουμ της «Cowboy Carter», στο οποίο φωτογραφήθηκε γυμνή  και ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση αυτού σε μορφή βινυλίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια χειρίζεται την κυκλοφορία με ακρίβεια και προσοχή, καθώς αποκαλύπτει σταθερά λεπτομέρειες για το έργο σε υπολογισμένο ρυθμό. Χτες Τετάρτη (20.03.2024), αποκάλυψε το εξώφυλλο του άλμπουμ που συμπίπτει με την εικόνα του βινυλίου.

Στην φωτογραφία η Queen B βρίσκεται σε μαύρο φόντο όπως όλες οι άλλες φωτογραφίες της που σχετίζονται με το LP μέχρι στιγμής. Το μόνο πράγμα που φοράει η τραγουδίστρια του «Crazy In Love» είναι ένα κόκκινο, λευκό και μπλε φύλλο που είναι ντυμένο απαλά γύρω από το καμπυλωτό σώμα της. Στο ένα χέρι κρατά ένα αναμμένο πούρο και με το άλλο σκεπάζει το στήθος της.

Στην ανακοίνωση της κυκλοφορίας του άλμπουμ έγραψε:

«Αισθάνομαι τιμή που είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα με το νούμερο ένα σινγκλ στο τσαρτ Hot Country Songs. Αυτό δεν θα είχε συμβεί χωρίς την έκρηξη υποστήριξης από τον καθένα από εσάς. Ελπίζω ότι σε χρόνια από τώρα, η αναφορά της φυλής ενός καλλιτέχνη, και το αν σχετίζεται με την κυκλοφορία ειδών μουσικής, δεν θα υφίσταται.

Αυτό το άλμπουμ έκανε να δημιουργηθεί πάνω από πέντε χρόνια. Γεννήθηκε από μια εμπειρία που είχα πριν από χρόνια, όπου δεν ένιωθα ευπρόσδεκτη…και ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι δεν ήμουν. Όμως, λόγω αυτής της εμπειρίας, έκανα μια βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της Country μουσικής και μελέτησα το πλούσιο μουσικό μας αρχείο. Είναι ωραίο να βλέπεις πώς η μουσική μπορεί να ενώσει τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα ενισχύει τις φωνές μερικών από τους ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής τους εκπαιδεύοντας τη μουσική μας ιστορία.

Οι κριτικές που αντιμετώπισα όταν μπήκα για πρώτη φορά σε αυτό το είδος με ανάγκασαν να ξεπεράσω τους περιορισμούς που μου είχαν τεθεί. Η πράξη II είναι αποτέλεσμα της πρόκλησης του εαυτού μου και του χρόνου μου για να συνδυάσω είδη μεταξύ τους για να δημιουργήσω αυτό το έργο.

Έχω μερικές εκπλήξεις στο άλμπουμ και έχω συνεργαστεί με μερικούς λαμπρούς καλλιτέχνες τους οποίους σέβομαι βαθύτατα. Ελπίζω να μπορείτε να ακούσετε την καρδιά και την ψυχή μου, και όλη την αγάπη και το πάθος που έδωσα σε κάθε λεπτομέρεια και σε κάθε ήχο.

Επικεντρώθηκα σε αυτό το άλμπουμ ως συνέχεια του RENAISSANCE… Ελπίζω αυτή η μουσική να είναι μια εμπειρία, να δημιουργήσει ένα άλλο ταξίδι όπου μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου, να ξεκινήσεις από την αρχή και να μην σταματήσεις ποτέ.

Αυτό δεν είναι ένα άλμπουμ της Country. Αυτό είναι ένα άλμπουμ της «Beyoncé». Αυτή είναι η πράξη II COWBOY CARTER, και είμαι περήφανη που τη μοιράζομαι με όλους σας».

To άρθρο Η Beyoncé γυμνή για το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ της «Cowboy Carter» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button