Επικαιρότητα

Καμία σχέση ο πυροβολισμός με τον αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ – Galaksias.com

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης για το περιστατικό πριν την αναμέτρηση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος για το περιστατικό του πυροβολισμού που έλαβε χώρα το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ. Όπως τονίζουν από τον Πανιώνιο το περιστατικό δεν συνδέεται με το παιχνίδι ούτε και έχει σχέση με οπαδικό κίνητρο. Υπενθυμίζουμε ότι ένας άνδρας πυροβόλησε έναν άλλο στον μηρό, με τον τελευταίο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται χωρίς κίνδυνο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
“Αναφορικά με το περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι αφενός το περιστατικό συνέβη εκτός των εγκαταστάσεων – γηπέδου του Πανιωνίου και αφετέρου τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ και όχι κατά τη διάρκεια αυτού, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων.

Περαιτέρω, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Πανιώνιος – ΟΦΗ και δεν σχετίζεται με οπαδικό κίνητρο.

Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος, ενάντια στην έξαρση της οπαδικής βίας που πλήττει τα ελληνικά γήπεδα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θύμα του περιστατικού.”
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button