Τρόπος Ζωής

Είχα δύναμη και χρήματα και έκανα αυτό που έπρεπε – Galaksias Portal News

Για τη σχέση του με τον Μπίλι Μπο, την οικογένειά του μετά το θάνατο εκείνου, αλλά και την ταινία που πρόκειται να γυριστεί για τον αείμνηστο σύντροφό του μίλησε, το απόγευμα της Τρίτης (06.02.2024) στην εκπομπή Στούντιο 4, ο Μάκης Τσέλιος.

Η ταινία για τη ζωή του Μπίλι Μπο είναι βασισμένη στο βιβλίο που έγραψε ο Μάκης Τσέλιος. Ο ο πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας είπε ότι η σχέση τους ήταν η πιο σημαντική που είχε ποτέ και πως αν εκείνος δεν ήταν γνωστός και πλούσιος, δεν θα μπορούσε να θάψει τον άνθρωπό του.

«Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν δω τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Βασίλη, απλώς τους είπα “δεν με νοιάζει, αν δεν μοιάζει. Θα ήθελα μόνο να έχει ψηλό λαιμό, τα δάχτυλά του και να έχει το στυλ περπατήματος”. Θα το διδάξω εγώ», είπε αρχικά ο Μάκης Τσέλιος στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Η σχέση μας με τον Βασίλη ήταν μία πολύ σημαντική σχέση που δεν είχε πουθενά εκφυλισμό, χυδαιότητα. Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα.

Όταν μιλάμε για τον γάμο των ομόφυλων, τι εννοούν; Είχαν βάλει το σύμφωνο συμβίωσης με κενά.

Αν οι δικοί του δεν ήθελαν, εγώ δεν θα μπορούσα να τον κηδέψω. Επειδή είχα τη δύναμη και τα χρήματα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, μπόρεσα και έκανα αυτό που έπρεπε», συνέχισε ο Μάκης Τσέλιος.

«Δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του 9,5 μήνες, μόνο δυο μέρες. Μία μέρα που γύρισα από το Παρίσι και μία άλλη που πήγα να υπογράψω κάτι χαρτιά», σημείωσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

 

 

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Μάκης Τσέλιος δεν έκρυψε πως πλέον δεν έχει επαφές με την οικογένεια του Μπίλυ Μπο, ενώ εξομολογήθηκε πως αγάπησε ξανά στη ζωή του αλλά δεν ήταν το ίδιο.

To άρθρο Μάκης Τσέλιος για Μπίλυ Μπο: Είχα δύναμη και χρήματα και έκανα αυτό που έπρεπε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button