ΑθλητικάΕνημέρωση

«Απαράδεκτη εμφάνιση, κερδίσαμε από τύχη – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός πέρασε δύσκολα με 79-74 από την έδρα του Κολοσσού Ρόδου και παρότι διατήρησε το προβάδισμά του top6 της Basket League, έκανε… έξαλλο τον προπονητή του, Εργκίν Αταμάν.

Μετά το τέλος του Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός, ο Εργκίν Αταμάν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του στην κάμερα της ΕΡΤ για την εμφάνιση της ομάδας του και χτύπησε τον “κώδωνα του κινδύνου” ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου στη Euroleague. Ο Τούρκος τεχνικός δεν απέφυγε όμως να ρίξει “βολές” και προς τον Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε το χρόνο που πήρε στην Basket League, έχοντας 3 πόντους με 1/7 σουτ, σε πάνω από 22 λεπτά αγώνα. 

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Κερδίσαμε από τύχη.

Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόσα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόσα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ. Θα πείτε πως κάνω επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button