Τρόπος Ζωής

Εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από αυτόν – Galaksias Portal News

«Αυτό που είπε ήταν τελείως λάθος, έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται», απαντά η Εύη Δρούτσα στον Γιάννη Κότσιρα. Αφορμή το τραγούδι που είχε γράψει η στιχουργός για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, το «Δυνατά -τα -τα» και η αντίδραση του ερμηνευτή.

Η Εύη Δρούτσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα» μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάτι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, και την τοποθέτηση του Γιάννη Κότσιρα.

«Εάν λέμε το ”τα” τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε ο δημοφιλής ερμηνευτής, με αφορμή το τραγούδι «Δυνατά -τα -τα», που είχε γράψει η Εύη Δρούτσα για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Η απάντηση της Εύης Δρούτσα:

«Άδικο είχε γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα, εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Ενώ σχολίασε: «Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου (…) Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει…».

 

«Η εταιρία λέει – όπως μου είπε ο Μάριος Ψιμόπουλος – να βγεις και να τους πει ότι έπρεπε κανονικά να ζητήσει η ΕΡΤ μία άδεια. Αφού το είπε η εταιρία, το είπα κι εγώ. Είναι μια εταιρία με την οποία συνεργάζομαι», κατέληξε η Εύη Δρούτσα για τους στίχους που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι και τη σύγκριση με το τραγούδι της για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

To άρθρο Εύη Δρούτσα για Γιάννη Κότσιρα: Εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από αυτόν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button