Τρόπος Ζωής

«Τα δύσκολα πέρασαν» λέει η Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Κανονικά το παρών στην κριτική επιτροπή του J2US έδωσε η Δέσποινα Βανδή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε ανακουφισμένη μετά την περιπέτεια υγείας που έζησε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Έπειτα από μία δύσκολη συναισθηματικά εβδομάδα για εκείνην, η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε και πάλι στην κριτική επιτροπή του J2US.

Όπως έχει γίνει γνωστό, άλλωστε, ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και εκείνη ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το «Πρωινό», η Δέσποινα Βανδή μετέφερε με το αυτοκίνητό της σε ιδιωτικό θεραπευτήριο τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος ένιωσε την περασμένη Δευτέρα (04.03.2024) πόνους στο στήθος.

Εκεί οι γιατροί έκριναν, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, ότι έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο για τον γνωστό ηθοποιό.

 

Το βράδυ του Σαββάτου (09.03.2024) στο πλατό του J2US, λοιπόν, όταν ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τη Δέσποινα Βανδή στην κριτική επιτροπή, εκείνη αρκέστηκε να δηλώσει με χαμόγελο τα εξής.

«Τα δύσκολα πέρασαν! Πέρασαν, πέρασαν… Έχει ήδη ξεκινήσει η νέα εβδομάδα. Είμαι καλά. Είμαι ευγνώμων και είμαι καλά».

To άρθρο «Τα δύσκολα πέρασαν» λέει η Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button