Κόσμος

Ο πρώτος φιναλίστ βγαίνει στη Λεωφόρο – Galaksias.com

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με έπαθλο μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «πράσινους» να έχουν πάρει προβάδισμα πρόκρισης έπειτα από τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο της Τούμπας, με το γκολ του Άντραζ Σπόραρ.

Και οι δυο ομάδες, ωστόσο, έρχονται από… στραβά αποτελέσματα για τη Super League. Ο μεν Παναθηναϊκός, αν κι έπαιζε με παίκτη παραπάνω για περίπου μία ώρα, έμεινε στο 2-2 με τη Λαμία στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Φατίχ Τερίμ είδε τους Μπένχαμιν Βέρμπιτς και Χουάνκαρ να αποχωρούν τραυματίες, με τα προβλήματα να αυξάνονται για τον Τούρκο τεχνικό που (πιθανότατα) δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Τάσο Μπακασέτα.

Τουλάχιστον, επιστρέφει ο Φώτης Ιωαννίδης που τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε κανονικά.

Ο δε ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Ολυμπιακό με 4-1, πέφτοντας από την κορυφή – είναι πλέον στο -1 από την ΑΕΚ, παρέα με τους «πράσινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ασπρόμαυροι» μοιάζει να έχουν μείνει από δυνάμεις κι εμπνεύσεις, αφού δεν κέρδισαν κανένα από τα τρία διαδοχικά ντέρμπι που έδωσαν – όλα στην Τούμπα (1-1 με ΑΕΚ, 0-1 από Παναθηναϊκό και 1-4 από Ολυμπιακό).

Η (πιθανή) απουσία του Τάισον μοιάζει κομβική για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που, ενδεχομένως, να μην προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, όπως συνηθίζει από Κυριακή σε Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα γκολ, ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της ημιτελικής φάσης:

  • 13/02/2024 Παναιτωλικός – Άρης 0-1
  • 14/02/2024 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-1

 

  • 21/02/2024 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 19:00
  • 06/03/2024 Άρης – Παναιτωλικός 19:00

Ο νικητής από το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος στον τελικό.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button