Τρόπος Ζωής

Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε σπίτι – Galaksias Portal News

Από την ανέχεια και τη ζωή στο υπόγειο των 15 τ.μ., με 220 ευρώ το μήνα, ο Γιώργος Λαμπάτος είδε τη ζωή του να αλλάζει μέσα σε μερικά 24ωρα.

Η περιπέτεια του ηθοποιού προκάλεσε συγκίνηση. Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες ότι δυσκολεύεται οικονομικά και έκανε έκκληση για δουλειά. Και όχι μόνο βρήκε δουλειά αλλά η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου, του αστυνόμου «Θεοχάρη» από την «Καλημέρα Ζωή» του παραχώρησε και σπίτι.

Η αλληλεγγύη για τον Γιώργο Λαμπάτο έγινε… τσουνάμι.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα.

Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν αυτή της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου. Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού, στη μνήμη του, αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών.

«Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω», είπε στην Espresso ο Γιώργος Λαμπάτος.

Όλες αυτές τις μέρες, μάλιστα, δεν σταμάτησαν να του γίνονται προτάσεις τόσο για μουσικά μεζεδοπωλεία στα δυτικά προάστια όσο και μεγάλα θέατρα της Αθήνας.

«Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε», αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

To άρθρο «Τσουνάμι» αλληλεγγύης για τον Γιώργο Λαμπάτο: Η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button