Υγεία & Διατροφή

Ποιος είναι ο Έλληνας πρωταθλητής του NFL – Galaksias Portal News

To δεύτερό του πρωτάθλημα στο NFL πανηγύρισε o Γιώργος Καρλαύτης, ανεβάζοντας την Ελλάδα στην κορυφή του Super Bowl. Η ομάδα του Έλληνα πρωταθλητή, οι Kansas City Chiefs, νίκησαν με 25-22 επί των 49ers στο Super Bowl LVIII κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη σερί χρονιά. Aγωνιζόμενος στη θέση του πλαγίου αμυντικού, προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα του συμβάλλοντας καθοριστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά το παιχνίδι, ο Καρλαύτης τίμησε για ακόμη μια φορά την πατρίδα του πανηγυρίζοντας με την ελληνική σημαία στους ώμους του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιος είναι ο 23χρονοw Γιώργος Καρλαύτης, πρωταθλητής του NFL

Ο Γιώργος Καρλαύτης είναι Έλληνας αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος αγωνίζεται για τους Κάνσας Σίτι Τσιφς του National Football League (NFL), αγωνιζόμενος στη θέση του πλαγίου αμυντικού (Defensive end). Γεννήθηκε τo 2001 στην Αθήνα και μεγάλωσε ως αθλητής πολλαπλών αθλημάτων, όπως ποδόσφαιρο, στίβο, καλαθοσφαίριση και υδατοσφαίριση. Αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας εφήβων υδατοσφαίρισης στη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Καρλαύτης και η οικογένειά του μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν ήταν 13 ετών, μετά τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του, Ματθαίου Καρλαύτη. Έπαιξε κολεγιακό ποδόσφαιρο στο Purdue, όπου κέρδισε όλες τις διακρίσεις των Big Ten, προτού επιλεχθεί από τους Τσιφς στον πρώτο γύρο του NFL Draft του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button