ΑθλητικάΕνημέρωση

Η σπείρα που έσπερνε τον τρόμο σε νυχτερινά μαγαζιά και γήπεδα στην Αθήνα

«Πουλούσαν» τρόμο και αγριάδα. Το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινά κέντρα στο Γκάζι και την επόμενη μέρα στα ερασιτεχνικά γήπεδα. Το zougla.gr, φέρνει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τη δράση των μελών της συμμορίας που εξάρθρωσε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής εν ώρα… δουλειάς.

Συγκεκριμένα, από το γήπεδο στην περιοχή του Ρουφ, που συμμετείχαν σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟ Ρουφ – Μακεδονικός, τον περασμένο Ιούνιο. Κάποια από τα εννέα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία συμμετείχαν στις συγκρούσεις όπου είχαν τραυματιστεί και αστυνομικοί. Για αρκετή ώρα ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε πεδίο μάχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «φουσκωτοί» από το Γκάζι όμως δεν περιορίζονταν μόνο στα γήπεδα, καθώς εργάζονταν και στα νυχτερινά κέντρα. Για να μπορέσουν να «ανταποκριθούν» στις «επαγγελματικές» τους δραστηριότητες περνούσαν ώρες στα γυμναστήρια, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που παρουσιάζει η «Ζούγκλα».

 

Στις κατ’ οίκον έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών βρήκαν τσεκούρια και μπαλτάδες, χωρίς να μπορούν να γνωρίζουν αν έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια επιθέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων δέχτηκαν μέχρι και ανώνυμα τηλεφωνήματα που τους προειδοποιούσαν να μην καταθέσουν εναντίον της συγκεκριμένης ομάδας, ώστε να μην επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους. Ωστόσο, τα «κατορθώματα» τους ήταν καταγεγραμμένα από τις κάμερες του νυχτερινού κέντρου και είναι στα χέρια και την κρίση των δικαστικών λειτουργών.

Στην ίδια δικογραφία έχουν συμπεριληφθεί και τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από πελάτες που… θα θυμούνται για καιρό τη διασκέδασή τους. Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν είχαν περάσει καλά: «Έφαγε ξύλο η παρέα μου από μπράβους τους χωρίς λόγο, είναι ζώα όλοι. Έκανα κράτηση τρία μπουκάλια των 300 ευρώ και μας πήραν με το ζόρι 390, δηλαδή premium αλλιώς θα έπρεπε να φύγουμε».

Οι οχτώ συλληφθέντες λίγο μετά τις 12:00 της Παρασκευής, 23 Φεβρουαρίου, πέρασαν την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθούν. Ο ένας από αυτούς φέρεται να υποστήριξε ότι «ήταν πελάτης και όταν άρχισαν να τσακώνονται, προσπάθησα να τους χωρίσει», ενώ ένας άλλος από τους κατηγορούμενους είπε ότι «δεν είχα καμία εμπλοκή στα επεισόδια των γηπέδων, ήμουν απλός θεατής του αγώνα».

Η «Ζούγκλα» παρουσιάζει φωτογραφίες των μελών της σπείρας:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button