Επικαιρότητα

«Λουκέτο» σήμερα και αύριο στο Παγκρήτιο Στάδιο (vid) – Galaksias.com

Οι καιρικές συνθήκες… φρενάρουν την εκτέλεση των σχετικών εργασιών που αγγίζουν το 60%

Κλειστό σήμερα και αύριο θα παραμείνει το Παγκρήτιο Στάδιο λόγω της επικινδυνότητας του στεγάστρου, με την κυκλοφορία να κλείνει για τα οχήματα στην οδό Μουστακλή για λόγους ασφαλείας των πολιτών έως το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας ενώ η επιβίβαση και αποβίβαση των δημοτών με τα μίνι μπας θα γίνεται πλησίον του Κολυμβητηρίου.

Οι καιρικές συνθήκες… φρενάρουν την εκτέλεση των σχετικών εργασιών που αγγίζουν το 60%. Το ζήτημα αποτέλεσε αντικείμενο σύσκεψης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου και την Τεχνική υπηρεσία, όπου συμφωνήθηκε η εκπόνηση τεχνικής μελέτης, μέσω της οποίας θα κοστολογηθούν όλες οι αναγκαίες εργασίες που θα πρέπει να υλοποιηθούν.

Όπως είναι γνωστό, στις αρχές Φεβρουαρίου απομακρύνθηκαν τα κατεστραμμένα πάνελ του στεγάστρου από ειδικό συνεργείο και γερανοφόρο όχημα, ενώ από καθαρή τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός από την αποκόλληση μεγάλου τμήματος του στεγάστρου από τους θυελλώδεις ανέμους.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό έφερε στην επιφάνεια την εγκατάλειψη και υποβάθμιση της υποδομής από την πολιτεία , καθώς παρά τα προβλήματα που υπήρχαν δεν λήφθηκαν τα αναγκαία μέτρα, προτού οδηγηθεί στην απαξίωση η υποδομή του Παγκρητίου Σταδίου.

Δείτε το βίντεο: 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button