Επικαιρότητα

Ο ΠΑΟΚ έχασε (1-0) αλλά δεν χάθηκε! – Galaksias.com

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε ένα γκολ (πλασέ του Βέτλεσεν στο 6ο λεπτό) στην αρχή του αγώνα με τη Μπριζ, απόψε στο Βέλγιο, έχασε με 1-0, αλλά ο Κοτάρσκι με σωτήριες επεμβάσεις μεταξύ των οποίων και απόκρουση σε πέναλτι του Τιάγκο τον κράτησε όρθιο ενόψει της ρεβάνς πρόκρισης στην Τούμπα όπου μπορεί την ανατροπή!

Το 78ο λεπτό ήταν και το πιο σημαντικό μετά το 1-0 των γηπεδούχων: Ο Κοτάρσκι έκανε πέναλτι καθώς ανέτρεψε τον Νούσα. Ο Τιάγκο ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Ντεσπόντοφ να πηγαίνει στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να του λέει “που θα πέσει”. Εν τέλει ο Κοτάρσκι έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε με τα πόδια του πέναλτι του Τιάγκο που πήγε στο κέντρο της εστίας. Μάλιστα στη ρεβάνς οι Βέλγοι θα παίξουν χωρίς τον Τιάγκο που παρά το χαμένο πέναλτι θεωρείται το μεγάλο τους ατού!

ΜΠΡΙΖ: Τζάκερς, Σπίλερς (56′ Ορντόνεζ), Μέχελε, Ντε Κούιπερ, Σόμπε, Ομιεντίκα, Βανάκεν, Βέτλεσεν (73′ Μπαλάντα), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτγκλα (73′ Νούσα).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (81′ Ότο), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Σαμάτα (73′ Μπράντον Τόμας).
 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button