Τρόπος Ζωής

Ξύρισε δημόσια το κεφάλι της ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο – Galaksias Portal News

Ένα συγκλονιστικό βίντεο μοιράστηκε στο Instagram η ηθοποιός του Baywatch, Nicole Eggert τη στιγμή που ξυρίζει το κεφάλι της εν μέσω θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού όπου διεγνώσθη.

Στην αρχή του βίντεο, το οποίο είχε ως μουσική υπόκρουση το τραγούδι “Fight Your Right” των Beastie Boys, η Eggert χαμογελά στην κάμερα προτού πάρει στα χέρια τις ένα ψαλίδι. Στη συνέχεια αρχίζει να ξυρίζει τα μαλλιά της.

Η κόρη της σταρ, η 12χρονη Keegan, εμφανίζεται στη συνέχεια για να βοηθήσει τη μαμά της να ξυρίσει το πίσω μέρος του κεφαλιού της πριν η Eggert αναλάβει και πάλι με το ψαλίδι.

Δείχνοντας ένα μεγάλο λαμπερό χαμόγελο καθώς ολοκλήρωνε τη διαδικασία, η Eggert κλείνει το βίντεο χαϊδεύοντας το κεφάλι της ενώ μοιράζετα φωτογραφίες της ίδιας και της κόρης της αγκαλιά.

“Ίσως η θεραπεία να μην περιλαμβάνει τόσο πολύ την αλλαγή του εαυτού μας, αλλά να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτός που είναι – Madeleine Eames”, έγραφε η λεζάντα της.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Eggert αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο People, ότι τον Δεκέμβριο του 2023 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού 2ου σταδίου.

“Αυτό το ταξίδι ήταν δύσκολο για μένα. Διαβάζω πάντα εμπνευσμένα αποφθέγματα και γλυκανάλατα πράγματα, αλλά αυτό με βοηθάει να το ξεπεράσω”.

Εκτός από την Keegan, η Eggert έχει και μια δεύτερη κόρη, την 25χρονη Dilyn. Είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι “δεν ήταν εύκολος ο δρόμος” οικονομικά γι’ αυτήν ως ανύπαντρη μητέρα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια σελίδα GoFundMe για λογαριασμό της για να στηρίξει τα ιατρικά έξοδα της θεραπείας.

To άρθρο Συγκλονίζει η ηθοποιός του Baywatch, Nicole Eggert: Ξύρισε δημόσια το κεφάλι της ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button