ΑθλητικάΕνημέρωση

«Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν» – Galaksias Portal News

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογραμμίζει πως είναι αισιόδοξος πως η κατάσταση στους «ερυθρόλευκους» θα βελτιωθεί σταδιακά μέσα από την καθημερινή δουλειά.

Συγκεκριμένα ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέφερε πως παρά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, ο ίδιος είναι ικανοποιημένος με τους παίκτες του και την εικόνα τους, τονίζοντας παράλληλα πως εντός της ομάδας όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μάλιστα ο Πορτογάλος επισήμανε ότι είναι αισιόδοξος για τον Ολυμπιακό και τη βελτίωση του μέσα στη χρονιά.

Τα λόγια του Καρβαλιάλ

Ποια είναι η κατάσταση μετά τον αποκλεισμό και πού στάθηκε στις συζητήσεις με τους παίκτες:

«Από το τελευταίο μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορούμε να πούμε ότι έφταιξε κάτι από την αγωνιστική μας στάση και την συμπεριφορά μας. Βγήκαμε γεμάτοι από το παιχνίδι, τα δώσαμε όλα, είχαμε καλή απόδοση και δεν νομίζω ότι ευθύνεται κάτι όσον αφορά στην απόδοσή μας για τον αποκλεισμό. Πολλές φορές φταίει και η τύχη και όταν φτάσαμε στο σημείο αυτό, δεν οφείλεται σε κάτι που να έχει με το αγωνιστικό. Να αφήσουμε πίσω μας ό,τι συνέβη, να συγκεντρωθούμε στον επόμενο στόχο μας, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα».

Για τον Καρβάλιο και τον Καμαρά, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους, αλλά ήταν οι «μοιραίοι» στα πέναλτι:

«Δεν είναι δύσκολο να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση. Ο Ρονάλντο έχει χάσει πέναλτι, ο Μέσι έχει χάσει πέναλτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν αποτύχει στα πέναλτι. Αυτό μπορεί να συμβεί, δεν θα σταυρώσουμε δύο ποδοσφαιριστές, επειδή εκείνη την στιγμή απέτυχαν να σκοράρουν. Στην προπόνηση σκόραραν, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν στην αναμέτρηση, όμως όποιος δεν έχει κάνει ποτέ του λάθος θα πρέπει να ρίξει την πέτρα στους παίκτες αυτούς. Να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας, να πάμε παρακάτω».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς, στην έδρα του Άρη, που έχουν χάσει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Δεν θα είναι και για εμάς εύκολη αναμέτρηση. Θα πρέπει να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα είναι λιγότερο φορτισμένοι, στο τελευταίο ματς έκαναν για 120 λεπτά μεγάλη προσπάθεια. Να κατεβάσουμε μία ομάδα που θα έχει ενέργεια. Δεν θεωρούμε ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα, να παίξουμε έξυπνα για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τις μεταγραφές, να περιμένουν παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα:

«Αυτή την στιγμή μπορούμε να ασχοληθούμε με ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα μας, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για παίκτες που δεν βρίσκονται εδώ, ξέρουμε ότι η μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου είναι δύσκολη, προσπαθούμε να ενισχυθεί η ομάδας μας. Το σχόλιο θα γίνει όταν θα έχουμε αφίξεις».

Για το αν προβληματίζεται από τους τραυματισμούς ενόψει Άρη:

«Οι συνθήκες είναι παρόμοιες για εμάς και τον Άρη, παρόμοια η κούραση που θα νιώθει και ο αντίπαλός μας. Εμείς πρέπει να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές, γιατί υπάρχουν παίκτες που επανέρχονται γρήγορα και άλλοι που χρειάζονται χρόνο. Να επιλέξουμε 11 παίκτες που θεωρούνται πιο φρέσκοι».

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, έχουμε έρθει εδώ λίγο καιρό, με την πρόθεση να βελτιώσουμε την ομάδα, να την κάνουμε πιο ανταγωνιστική και με την πρόθεση να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Έτσι, μας ακολουθούν οι παίκτες μας, έχουμε δείξει την πρόθεση να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Κάναμε ανταγωνιστικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε μία άνοδο, μάς έλειπε και η τύχη. Σε γενικές γραμμές η ομάδα δείχνει ότι προσπαθεί, όταν κάποιος δουλεύει το αποτέλεσμα θα έρθει. Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να έρθει σε μία μέρα, αλλά έχουμε έρθει εδώ για να δουλέψουμε, πιστεύουμε πολύ στο μέλλον, στην ομάδα μας, είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν».

To άρθρο Καρβαλιάλ για το Άρης – Ολυμπιακός: «Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button