Επικαιρότητα

Αυτές είναι οι φετινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο – Οι τιμές των εισιτηρίων, οι πόλεις και η αποχώρηση

«Ζωντανό» παραμένει και το καλοκαίρι του 2024 το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλομε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, που παραδοσιακά ξεκινούν την άνοιξη και ολοκληρώνονται τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, φέτος υπάρχουν έξι προορισμοί με τους οποίους συνδέεται αεροπορικά η περιοχή με πτήσεις από και προς αυτές.

Μελανό σημείο είναι η αποχώρηση της Easy Jet και η κατάργηση των δύο εβδομαδιαίων δρομολογίων που είχε θεσπίσει από και προς το Λονδίνο.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στις 21 Μαίου, ανήμερα της γιορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ξεκινάει τις πτήσεις της προς το Μόναχο της Γερμανίας η εταιρεία Condor. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και οι τιμές ξεκινούν από 39,99 €, ενώ στην κορύφωση της σαιζόν φτάνουν τα 200€.

Ο Βόλος ενώνεται αεροπορικά με ακόμα μία πόλη της Γερμανίας, το Ντίσελντορφ. Η εταιρεία Eurowings θα εκτελεί δρομολόγιο κάθε Σάββατο με διάρκεια πτήσεις 3 ώρες και 5 λεπτά. Οι τιμές ξεκινούν από 49,90 € και φτάνουν ως τα 190€.

ΤΣΕΧΙΑ

H αεροπορική εταιρεία Smartwings θα εκτελεί και φέτος απευθείας δρομολόγιο από τον Βόλο προς την πόλη Μπρνο της Τσεχίας. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Τσεχίας, στην ανατολική Μοραβία και η άτυπη πρωτεύουσα της ιστορικής περιοχής.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Η Austrian Airlines ανοίγει τα φτερά της και διαθέτει πτήσεις κάθε Σάββατο βράδυ προς και από το διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης με υψηλό όμως κόστος που ξεπερνάει τα 500€.

ΓΑΛΛΙΑ

Και το Παρίσι παραδοσιακά συνδέεται αεροπορικά με τον Βόλο. Έτσι, η εταιρεία Transavia France ενώνει τη Θεσσαλία με την Γαλλική πρωτεύουσα μέσω του αεροδρομίου Orly με εβδομαδιαίες πτήσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή και με κόστος από 130€ το εισιτήριο μονής διαδρομής.

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο προορισμός που άνοιξε πριν τρία χρόνια και παραμένει είναι το Ηράκλειο της Κρήτης. Η SkyExpress θα συνεχίσει και φέτος τα εσωτερικά της δρομολόγια στις 14 Ιουνίου και κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ. Η πτήση διαρκεί 1,5 ώρα. Αναχωρεί στις 16.30 από τον Βόλο και προσγειώνεται στις 18.00 στο αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης την Παρασκευή και στις 23.50 το βράδυ κάθε Τρίτη και προσγειώνεται στη 01.20.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button