Επικαιρότητα

Κατάθεση στεφάνων από μαθητές των σχολείων Αταλάντης – Galaksias.com

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 και της απόδοσης τιμής στους αγωνιστές της ελληνικής επανάστασης του 1821, και με έντονο το αίσθημα της εθνικής περηφάνιας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στις 11:00 παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών η κατάθεση στεφάνων στο ηρώο των πεσόντων στην πλατεία της Αταλάντης.

Χαιρετισμό στην τελετή κατάθεσης στεφάνων απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους μαθητές τους και τους εκπαιδευτικούς ευχήθηκε χρόνια πολλά για την εθνική επέτειο και συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τις άρτιες μαθητικές γιορτές και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της νεολαίας στο μέλλον του τόπου.

Εκ μέρους του Δήμου Λοκρών στεφάνι κατέθεσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Παναγιούλα Καζάνα και ακολούθησαν κατά σειρά οι μαθητές του 1ου, του 2ου και του 3ου Νηπιαγωγείου ,  του 1ου και  του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου, του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑ.Λ. Αταλάντης του Δήμου Λοκρών. Αντιπροσωπείες μαθητών αναφώνησαν ποιήματα για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου.

Στην κατάθεση στεφάνων Την κατάθεση στεφάνων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών κ. Δημήτριος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βασίλειος Κυριαζής και κ. Έλενα Κυριάκου, γονείς των μαθητών και εκπαιδευτικοί των σχολείων.

The post Κατάθεση στεφάνων από μαθητές των σχολείων Αταλάντης appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button