ΑθλητικάΕνημέρωση

Ερυθρόλευκη παράσταση και μήνυμα τίτλου πριν τα πλέι οφ – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Βόλου με 3-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League. Η ομάδα του Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος επέστρεψε στο γήπεδο σε αγώνα πρωταθλήματος και έστειλε μήνυμα τίτλου πριν τα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους της τελευταίας αγωνιστικής, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ανέβηκε στην τρίτη θέση και πλησίασε στο -3 την κορυφή, όπου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν ο Γιουσέφ Ελ Κααμπι (26΄,45+6΄πεν.) και ο Στέφαν Γιόβετιτς (87΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σχεδόν σε όλο το ματς, λόγω αποβολής του Μπαριέντος στο 6΄.

Ο αγώνας

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το παιχνίδι τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Η αποβολή του αρχηγού του Βόλου έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό την έκβασή του, με τον διαιτητή να δείχνει απευθείας κόκκινη όταν ο Ουρουγουανός σήκωσε επικίνδυνα το πόδι και χτύπησε στο πρόσωπο τον Μασούρα.

Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να βρει ο Ολυμπιακό το (τα) γκολ που χρειαζόταν για την 7η συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις, από την ημέρα που ανέλαβε ο Μεντιλίμπαρ. Στο 26΄ ο Αντρέ Όρτα σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Ελ Κααμπί και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μύγας ανέτρεψε τον Ποντένσε στην περιοχή. Πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ελ Κααμπί ο οποίος εξακολουθεί να είναι «καυτός» με 10 γκολ στα τελευταία επτά ματς.

Το δεύτερο ημίχρονο βγήκε από… υποχρέωση. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να πατήσει «γκάζι» και άδραξε την ευκαιρία για συντήρηση δυνάμεων, ενόψει της «ευρωπαϊκής μάχης» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δημιουργήσε, ωστόσο, κάποιες ευκαιρίες με τον Κόβατς να αποδεικνύεται καθοριστικός και να κρατάει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν από το τέλος, ο Γιόβετιτς διαμόρφωσε το 3-0 με σουτ από κοντά μετά από το γύρισμα του Ελ Αραμπί. Ακολούθησε και τέταρτο γκολ από τον Ποντένσε, το οποίο ακυρώθηκε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (60΄ Γιόβετιτς), Άμπι, Ρέτσος (60΄ Μπιανκόν), Ορτέγκα, Τσικίνιο (73΄ Τσικίνιο), Έσε (60΄ Αλεξανδρόπουλος), Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί (73΄ Ελ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Ράτσιτς, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς (46΄ Κίτσος), Μπαριέντος, Ασεχνούν (76΄ Τάχατος), Ολιβέρα (60΄ Μπερτόγλιο), Κόμπα (84΄ Αλσανίδης), Μωραΐτης.

To άρθρο Ολυμπιακός – Βόλος 3-0: Ερυθρόλευκη παράσταση και μήνυμα τίτλου πριν τα πλέι οφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button