Επικαιρότητα

“Δύσκολος όμιλος, θέλουμε γεμάτες εξέδρες” – Galaksias.com

Η κλήρωση του Nation League 2024-25 έφερε στο διάβα της Εθνικής Ελλάδας την Αγγλία, τη Φινλανδία και την Ιρλανδία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρθηκε στη δυσκολία του ομίλου αλλά σημείωσε πως πλέον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πάρει πολύτιμες εμπειρίες από τις αναμετρήσεις με Γαλλία και Ολλανδία.

Ο Πογέτ σημείωσε:

“Είμαι χαρούμενος γιατί συνάντησα πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω, παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε. Όσον αφορά την κλήρωση, σκέφτομαι ήδη τις δυσκολίες του επόμενου Nations League. Άλλωστε, από την στιγμή που ανεβήκαμε κατηγορία, είχαμε συνειδητοποιήσει ότι θα αντιμετωπίσουμε πιο δυνατούς αντιπάλους.

Πιστεύω όμως ότι έχουμε περισσότερες εμπειρίες από τα παιχνίδια με τη Γαλλία και την Ολλανδία, τις οποίες αντιμετωπίσαμε στα προκριματικά του EURO, αλλά και την Ιρλανδία, την οποία μάλιστα θα αντιμετωπίσουμε ξανά. Είναι ένας δύσκολος όμιλος και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας οφείλουν να δείξουν αυτοπεποίθηση απέναντι σε αυτή την πρόκληση, καθώς θα αγωνιστούν με αντιπάλους κάποιους από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Τα παιχνίδια θα μας δώσουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες και ελπίζω να επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο, θέλουμε γεμάτες τις εξέδρες, καθώς όσο πιο δυνατοί είναι οι αντίπαλοι τόσο πιο πολύ χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια.

Οπότε ας δούμε αυτή την πιθανότητα. Εύχομαι αρχικά να νικήσουμε στα play-off και να ζήσουμε τις εμπειρίες του EURO και στη συνέχεια να ζήσουμε και αυτές του Nations League”.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button