ΕνημέρωσηΤεχνολογία

«Η μετακίνηση του Χεζόνια στον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και πιο δεδομένη» – Galaksias Portal News

Η Ρεάλ Μαδρίτης διανύει μια δύσκολη περίοδο με τρεις σερί ήττες στην Euroleague και ο ισπανικός Τύπος ανέλυσε τόσο την πορεία των Μαδριλένων, όσο και τα συμβόλαια των παικτών του Τσους Ματέο.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, οι Ισπανοί σημείωσαν πως ο Μάριο Χεζόνια… πλησιάζει στο «τριφύλλι». Άλλωστε, τα media στην Ιβηρική Χερσόνησο έχουν γράψει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα για το έντονο… φλερτ του Παναθηναϊκού Aktor με τον Κροάτη φόργουορντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η «Sport» τόνισε σε αφιέρωμά της την Παρασκευή (8/3) μεταξύ άλλων: «Αν σκεφτούμε την επόμενη σεζόν, υπάρχουν πολλοί αβέβαιοι. Η αποχώρηση του Χεζόνια για τον Παναθηναϊκό θεωρείται ολοένα και πιο δεδομένη», με την “Marca” να αναφέρει από την μεριά της την ίδια μέρα: «Φαίνεται πως ο Χεζόνια δεν θα συνεχίσει στην Μαδρίτη».

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο πρώην ΝΒΑer θα είναι ελεύθερος και ολοένα και περισσότεροι στην Ισπανία θεωρούν πως ο επόμενος… σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Αθήνα, για λογαριασμό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button