ΕνημέρωσηΟικονομία

Επιστολή Μαρινάκη στην UEFA για διαιτητές Elite και Α΄ κατηγορίας – Galaksias Portal News

Η Super League, δια του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, ζήτησε επισήμως από την UEFA και τον Αλεξάντερ Τσέφεριν να συναινέσει προκειμένου στο ελληνικό πρωτάθλημα να ορίζονται εκ νέου διεθνείς διαιτητές της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, κατηγορίας Elite ή Α.

Ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος διαβεβαιώνει τον πρόεδρο της UEFA για την ασφάλεια και τη φιλοξενία της οποίας θα τυγχάνουν οι διαιτητές κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, υπογραμμίζει ότι η παρουσία τους είναι κατά κάποιον τρόπο επιβεβλημένη, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και η ακεραιότητα των αναμετρήσεων του πρωταθλήματος.

Η επιστολή:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμαστε στην από 4/9/2023 επιστολή σας προς την ΕΠΟ, η οποία περιορίζει προσωρινά τους διαιτητές UEFA ελίτ και κατηγορίας 1 να διευθύνουν αγώνες της Super League 1 στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου 2023 και μετά από αυτή τη διεθνή διακοπή θα διεξαχθεί η τέταρτη αγωνιστική.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα δούμε κρίσιμους αγώνες μεταξύ των μεγάλων συλλόγων όπως ΑΕΚ – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Άρης.

Ως Super League ζητάμε τη συμβολή σας (ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League στις 8/09/2023) για να οριστούν διαιτητές UEFA ελίτ και πρώτης κατηγορίας.

Είναι πολύ σημαντικό για τη διαφάνεια και την ακεραιότητα των αγώνων μεταξύ των μεγάλων συλλόγων, δηλαδή του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Άρη, να ορίζονται ξένοι διαιτητές μόνο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ως Super League, θα θέλαμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ξένων διαιτητών αγώνων κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι διαιτητές του αγώνα θα αισθάνονται ασφαλείς και θα έχουν την ανάλογη φιλοξενία.

Εκ μέρους της Super League, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα και ελπίζουμε στη θετική σας απάντηση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button