ΑθλητικάΕνημέρωση

Ενοχλήσεις στη μέση ο Ουόκαπ, ίωση ο Παπανικολάου – Galaksias Portal News

Μία ημέρα πριν από την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη, εν όψει των δύο πρώτων αγώνων πλέι οφ στη Euroleague με την Μπαρτσελόνα, προέκυψαν προβλήματα με τους Τόμας Ουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου.

Ο Αμερικανός γκαρντ μπήκε κανονικά στην προπόνηση, αλλά δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου δεν προπονήθηκε, αφού έχει προσβληθεί από ίωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν τίθεται, πάντως θέμα να μείνουν στην Αθήνα. Αμφότεροι θα είναι παρόντες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος την Τρίτη (23/4), με την αποστολή να αναχωρεί αεροπορικώς στις 17:00 το απόγευμα για την Καταλονία.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εύχεται να είναι έτοιμοι αμφότεροι για το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης με τους «μπλαουγκράνα», το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης (24/4). Ο δεύτερος αγώνας στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί την ίδια ώρα (22:00) την Παρασκευή (26/4) και εν συνεχεία η σειρά μεταφέρεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον 3ο αγώνα ανάμεσα στην 4η στην κανονική περίοδο Μπαρτσελόνα και τον 5ο Ολυμπιακό να έχει οριστεί για την Τρίτη (30/4, 21:30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button