Επικαιρότητα

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου – Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με την κίνηση να είναι αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

 

Ειδικότερα, αυτή την ώρα σημειώνονται καθυστερήσεις στο ύψος της Κινέττας και από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο.

Με σταθερή ροή κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας ενώ οι οδηγοί θα συναντήσουν λίγο κίνηση στα διόδια Αφιδνών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Αττικής από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα έχουν επιστρέψει στην Αττική 81.096 οχήματα. Συγκεκριμένα 55.200 επέστρεψαν μέσω της Αθηνών-Κορίνθου και 25.876 μέσω της Αθηνών-Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι έως τις 23:00 ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Επιστροφή και στη Θεσσαλονίκη

Ομαλά εξελίσσεται η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, κυρίως από τη Χαλκιδική και από την Πιερία και προς τη Θεσσαλονίκη.

Από τις τρεις το μεσημέρι η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς στην Εγνατία οδό, στο ύψος των Μαλγάρων, λόγω των έργων συντήρησης στη γέφυρα του Αξιού. Τα διόδια των Μαλγάρων είναι ελεύθερα και η ουρά που σχηματίζεται δε ξεπερνά το χιλιόμετρο, αλλά οι ταχύτητες των οχημάτων είναι χαμηλές.

Αυξημένη, αλλά κανονική ροή αυτοκινήτων παρατηρείται στα διόδια της Ανάληψης, του Πολυμύλου και της Σιάτιστας.

Ομαλή, αν και αυξημένη, με χαμηλές ταχύτητες σε σημεία του δρόμου είναι και η επιστροφή των οχημάτων από τη Χαλκιδική, χωρίς όμως να παρατηρούνται προβλήματα.

Πυκνή, αλλά κανονική, είναι η ροή της κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό, ενώ χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button