ΕνημέρωσηΠολιτική

Στην Κηφισιά ο Μενέντες – Zougla – Galaksias Portal News

Μετά τους Τζανάτζια και Γιόβαντσιτς, η Κηφισιά ανακοίνωσε την Παρασκευή (2/2) την απόκτηση και του Αργεντινού ακραίου επιθετικού, Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος απ’ τον Άρη.

Ο 30χρονος εξτρέμ μέτρησε 22 αγώνες με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο πριν από λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» κι επέλεξε την πρόταση που είχε στα χέρια του απ’ την Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Ο Σονατάν Ντιέγκο Μενέντες γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1994 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Τσατσαρίτα Τζούνιορς, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Όσα σπουδαία πέτυχε με τον σύλλογο της πατρίδας του έφεραν τη μεταγραφή στη Σεβίλλη το 2012.

Με τη β’ ομάδα της Σεβίλλης κατέγραψε 56 συμμετοχές πριν επιστρέψει στην Τσατσαρίτα Τζούνιορς. Το 2016 μετακόμισε στην Ταγιέρες, στην οποία είχε μια γεμάτη διετία με 31 συμμετοχές και 10 γκολ στην Primera Division της Αργεντινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσα σπουδαία πέτυχε με την Ταγιέρες έφεραν τη μεταγραφή στην Ιντεπεντιέτε, η ποία δαπάνησε το ποσό των 2.4 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει. Εν συνεχεία αγωνίστηκε, ως δανεικός, στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ και, ξανά, την Ταγιέρες.

Το 2021 βρέθηκε στο MLS με τη Ρεάλ Σολτ Λέικ. Το 2022/23 αγωνίστηκε για έξι μήνες στη Βελέζ Σάρσφιλντ και άλλους έξι στη Νιουελς Ολντ Μπόις, πριν πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε 22 φορές σε Stoiximan Super League, Κύπελλο Ελλάδας Betsson και Europa Conference League.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button