ΑθλητικάΕνημέρωση

Ο τρόπος που θα επιστρέψει ο κόσμος στην Τούμπα – Galaksias Portal News

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο οι φίλοι της ομάδας θα επιστρέψουν στην Τούμπα, στο ντέρμπι Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ προετοίμασε τον κόσμο της ομάδας για το ντέρμπι της Τετάρτης(14/02) στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό. με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί τους νέους κανόνες οι οποίοι θα ισχύουν από εδώ και στο εξής για την είσοδο στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα όποιος θελήσει να δει το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει μαζί του ονομαστικό εισιτήριο, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορεί να βρεθεί στις εξέδρες της Τούμπας.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (13.02) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για την τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson 2023-24 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14.02, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.
Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).
Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr

 

 

 

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ο τρόπος που θα επιστρέψει ο κόσμος στην Τούμπα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button