Τρόπος Ζωής

«Δεν θέλω ανθρώπους που με γεμίζουν σκοτάδι» – Galaksias Portal News

«Είμαι πια τόσα χρόνια μέσα στον χώρο, που πλέον δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι», ξεκαθάρισε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου, μίλησε στη κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για τη τοξική συνεργασία που βίωσε, για τους ανθρώπους που θέλει πλάι της και πήρε θέση για τις αποφάσεις που αφορούν τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι της πνευματικότητας και του διαλογισμού. Της εσωτερικής και ψυχικής γαλήνης και ηρεμίας και του μεθοδισμού. Έχω εσωτερική και εξωτερική δύναμη» ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού.

Η Μαρία Κορινθίου, απάντησε στα ερωτήματα για τη τοξικότητα που δέχτηκε σε παλαιότερη συνεργασία: «Όταν κάνεις υπομονή και εγκλωβίζεις τα συναισθήματα σου, τα χαλιναγωγείς, να το πω απλά… μετά υπάρχει και το ξέσπασμα 100%.

Είμαι πια τόσα χρόνια μέσα στον χώρο, που πλέον δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι σαν Μαρία. Δεν συμβιβάζομαι να μπαίνουν πια στη ζωή μου, άνθρωποι που είναι κόλακες. (…) Δεν μπορούν να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και κύματα με σένα. Θέλω ανθρώπους που εκπέμπουμε μόνο την ίδια συχνότητα, τίποτα λιγότερο».

Όσον αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι κάτι που όλοι περιμέναμε. Αν ένα ζευγάρι θέλει να παντρευτεί, ας παντρευτεί. Ποια είμαι εγώ, να πω “γιατί παντρεύτηκε;” Όποιος και να είναι αυτός….

Πλέον βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πλέον βγαίνουν νομοσχέδια. Έχουμε βέβαια, ακόμη δρόμο.

 

Αν ένα παιδάκι, μπορεί να υιοθετηθεί και να το πάρουν από ένα ορφανοτροφείο, και να μεγαλώσει στη σπιτική ζεστασιά με αγάπη από οποιονδήποτε άνθρωπο, γιατί να μην υιοθετηθεί; Για αγάπη δε μιλάμε τόση ώρα;»

To άρθρο Μαρία Κορινθίου: «Δεν θέλω ανθρώπους που με γεμίζουν σκοτάδι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button