ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Για το… θαύμα στη Σερβία ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ – Galaksias Portal News

Γνωρίζοντας ότι έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης μετά την ήττα με 4-1 στο πρώτο ματς, αλλά και αποφασισμένος να δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο μετά τις αποτυχίες απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD) τους Ισραηλινούς, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa Conference League, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της σερβικής Μπάτσκα Τόπολα (αυτό χρησιμοποιεί ως έδρα στην Ευρώπη η Μακάμπι).

Ρεαλιστικά, οι πιθανότητες ανατροπής του σκορ είναι λιγοστές για την ομάδα του Πειραιά, η οποία στα δύο τελευταία παιχνίδια της εμφάνισε τις εφετινές αγωνιστικές παθογένειες των προηγούμενων μηνών, με κυρίαρχη εξ αυτών την αδιανόητα κακή αμυντική λειτουργία, που κόστισε, συνολικά, επτά γκολ παθητικό και την αμαχητί παράδοση των «ερυθρόλευκων» και στα δύο παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη ρεβάνς για το γόητρό του, επιζητώντας το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσε να συλλέξει από το παιχνίδι, είτε σε επίπεδο αποτελέσματος είτε εμφάνισης.

Αναφορικά με το πλάνο της τακτικής προσέγγισης, ουδείς εκτός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει τον τρόπο που θα παραταχθεί η πειραϊκή ομάδα. Αυτό συνέβη και με τον Παναθηναϊκό, όπου ενώ όλοι περίμεναν τον Ισπανό να παρατάξει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-3, ο Βάσκος, εν τέλει, επέλεξε το 4-4-2.

Φαβορί για να ξεκινήσει κάτω από την εστία είναι ο Τζολάκης, καθώς ο Πασχαλάκης έχει ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες στον ώμο και ακολουθεί θεραπεία. Από εκεί και πέρα αλλαγές θα υπάρξουν στην άμυνα, ίσως και στη μεσαία γραμμή, από την οποία θα απουσιάσει και πάλι ο τραυματίας Αλεξανδρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Σερβία ο Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Ιταλός Μαουρίτσιο Μαριάνι, με βοηθούς τους Ντανιέλε Μπιντόνι, Αλμπέρτο Τεγκόνι, τέταρτο ρέφερει τον Αντρέα Κολόμπο και VAR τον Μάρκο Ντι Μπέλο.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button