ΕνημέρωσηΠολιτική

Στη δημοσιότητα βίντεο από την εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον σε αγρόκτημα

Σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθη το Σάββατο, 16 Μαρτίου, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η εμφάνισή της έγινε γνωστή μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως αργά τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, το TMZ έφερε στο φως της δημοσιότητας και ένα βίντεο της εφημερίδας Sun από την έξοδο της πριγκίπισσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 42χρονη Κέιτ, ντυμένη με φούτερ με κουκούλα και κολάν, κουβαλούσε τα ψώνια της καθώς περπατούσε στο πάρκινγκ ενός αγροτικού καταστήματος. Το στιγμιότυπο φέρεται να τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

«Παρατήρησα ένα ζευγάρι που ψώνιζε και η γυναίκα γύρισε και ένιωσα σαν να είχα ξαναδεί κάπου το πρόσωπό της. Ήταν οικείο. Τότε ο Ουίλιαμ, γύρισε πίσω και σκέφτηκα “περίμενε, το ξέρω αυτό το άτομο”. Είπα στο προσωπικό “νομίζω ότι είναι αυτοί” καθώς πλήρωνα» είπε ο Νέλσον Σίλβα, που φέρεται να είδε το πριγκιπικό ζεύγος. «Πήγα προς το αυτοκίνητό μου και καθώς έβγαιναν από το μαγαζί, τους τράβηξα βίντεο. Δεν ένιωσα ότι έκρυβαν ποιοι ήταν. Είχα την αίσθηση ότι ήθελαν απλώς να είναι γρήγοροι» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει αποτελέσει το… θέμα των ημερών παγκοσμίως, αφού πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν σενάρια για την υγεία της έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στις αρχές του 2024, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί δημόσια για αρκετό καιρό.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button