Επικαιρότητα

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο στο πρακτορείο Άργος

Above Article Content Ad


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 16:46

Πρόστιμο ύψους 41.111,11 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στην εταιρεία ‘Αργος που δραστηριοποιείται στη διανομή έντυπου τύπου, για μη συμμόρφωση σε προηγούμενες αποφάσεις που προέβλεπαν την διατήρηση της παλιάς εμπορικής πολιτικής έναντι των εκδοτικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 746/2021 ομόφωνη απόφαση διαπιστώθηκε εκ νέου η μη συμμόρφωση της Αργος δια της μονομερούς εφαρμογής της νέας εμπορικής πολιτικής κατά τη διανομή του έντυπου τύπου οκτώ εκδοτικών επιχειρήσεων ή ομίλων επιχειρήσεων χωρίς να έχει προηγηθεί η έκδοση οριστικής απόφασης επί της κύριας υπόθεσης ή η επιτυχής έκβαση των διαπραγματεύσεων μεταξύ τους.

Επίσης η Επιτροπή Ανταγωνισμού απειλεί την ΑΡΓΟΣ με πρόστιμο και χρηματική ποινή, αν με νέα απόφαση της Επιτροπής βεβαιωθεί η συνέχιση ή η επανάληψη της διαπιστωθείσας παράβασης μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κύριας υπόθεσης.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 16:46

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content Ad

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger