ΑθλητικάΕνημέρωση

Ντέρμπι «ανοιχτών λογαριασμών» στην Λεωφόρο – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ κοντράρονται(18:00 Cosmote Sport 2, LIVE από το Newsit.gr) στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τις δυο ομάδες να έχουν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» από τις πρόσφατες αναμετρήσεις τους στη σεζόν.

Ένα ντέρμπι με ιδιαίτερη σημασία και για τον Παναθηναϊκό και για τον ΠΑΟΚ είναι το αποψινό(31/03/24), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, καθώς οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί ήδη τέσσερεις φορές μέσα στη σεζόν, με όλα τα παιχνίδια να είναι αμφίρροπα.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός μάλιστα δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής στο γήπεδο του τον ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μια ήττα στα πέναλτι για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα αμφότερες οι αναμετρήσεις είχαν γκολ στο φινάλε του αγώνα, με τους «πράσινους» και τις δυο φορές να βρίσκουν δίχτυα απέναντι στους Θεσσαλονικείς σε «νεκρό» χρόνο.

Βαθμολογικά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Super League, έχοντας ένα πόντο περισσότερο από τον Παναθηναϊκό, με το βαθμολογικό κίνητρο να είναι τεράστιο και για τους δυο.

Όσον αναφορά τους δυο προπονητές, ο Φατίχ Τερίμ συμπεριέλαβε στην αποστολή του «τριφυλλιού» τον Τιν Γεντβάι, ενώ άφησε εκτός τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο.

Από την πλευρά του ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ραχμάν Μπάμπα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην έχει κάποια άλλη απουσία βασικού ποδοσφαιριστή.

To άρθρο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «ανοιχτών λογαριασμών» στην Λεωφόρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button