ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώνει ότι τα 8 κλιματιστικά που έκανε δωρεά σε σχολείο της Καλλιθέας τοποθετήθηκαν και λειτουργούν

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε μέσω Twitter πως η τοποθέτηση των οκτώ κλιματιστικών τα οποία είχε δωρίσει στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Καλλιθέας τον περασμένο Οκτώβριο ολοκληρώθηκε. Το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του.

«Όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), στην οποία γνωστοποιεί την επιστολή που έλαβε από την διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, Νίκη Χατζηχαλεπλή, με την οποία αναφέρει πως τα 8 κλιματιστικά που είχε δωρίσει πλέον λειτουργούν με ασφάλεια.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κύριε Στέφανε Κασσελάκη

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιούμε ότι έχει πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση και η εγκατάσταση των κλιματιστικών, τα οποία ευγενικά μας χορηγήσατε. Πλέον θα λειτουργούν με ασφάλεια, διευκολύνοντας τη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Θερμές ευχαριστίες».

Με εκτίμηση,

Η διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας

Νίκη Χατζηχαλεπλή

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο ενημέρωσε με έγγραφό του τον Δήμο Καλλιθέας για τη δωρεά του κ. Κασσελάκη και ζητούσε την εγκατάσταση των 8 κλιματιστικών.

Με εντολή του νεοεκλεγέντα Δημάρχου, Κώστα Ασκούνη, οι υπηρεσίες κινήθηκαν τάχιστα με προτεραιότητα στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν δημόσια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη δωρεά του αυτή.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button