Επικαιρότητα

Με χειροπέδες για δυο περιπτώσεις απόπειρας απάτης με τη μέθοδο νοσηλείας συγγενικού προσώπου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Συνελήφθη άμεσα, χθες Σάββατο το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου καθώς και σε βάρος δύο άγνωστων, μέχρι στιγμής, συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, αφού αρχικά οι δράστες αποπειράθηκαν να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των -62.000- ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα, δήθεν ως αμοιβή για άμεση ιατρική επέμβαση συγγενικού της προσώπου, ως συνέπεια τροχαίου ατυχήματος, ο συλληφθείς επιχείρησε να παραλάβει πλήθος κοσμημάτων έξω από την οικία της γυναίκας, ωστόσο έγινε αντιληπτός και διέφυγε.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα (κολιέ, σκουλαρίκια κ.α.), το χρηματικό ποσό των -760- ευρώ και -75- Λέβα Βουλγαρίας, καθώς και -2- κινητά τηλέφωνα.

Η προέλευση των παραπάνω αντικειμένων διερευνάται, ενώ επιπλέον, όπως προέκυψε περαιτέρω, λίγο νωρίτερα χθες, οι δράστες, με την ίδια μεθοδολογία, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των -30.000- ευρώ από άλλη ηλικιωμένη γυναίκα στα Τρίκαλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button