Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστείες στη Γλυφάδα – Galaksias.com

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανηλίκων που βρίσκονταν σε στάση τραμ. Έπειτα, με την απειλή μαχαιριού τους οδήγησαν σε κοντινό απόμερο σημείο, αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και διέφυγαν.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, δύο 16χρονοι, κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον σε βάρος των κηδεμόνων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας τους.

      Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανηλίκων που βρίσκονταν σε στάση τραμ. Έπειτα, με την απειλή μαχαιριού τους οδήγησαν σε κοντινό απόμερο σημείο, αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τους κατηγορούμενους σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας.

      Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ στην κατοχή του ενός εκ των κατηγορουμένων βρέθηκε 0,5 γραμμ. κάνναβης.

      Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας εξιχνιάστηκε επιπλέον 1 περίπτωση ληστείας, η οποία έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 9-3-2024 στη Γλυφάδα, όπου οι κατηγορούμενοι από κοινού με άλλους δύο συνεργούς τους, αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού χρηματικό ποσό από άλλο ανήλικο.

      Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button