Επικαιρότητα

Η 1η Συνεδρίαση του νέου Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας – Δείτε το βίντεο

Την Δευτέρα 22/1/2024, το απόγευμα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Εορδαίας, συνεδρίασε για πρώτη φόρα το νέο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας, με όλα τα μέλη παρόντα.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του απερχόμενου Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, Ισαάκ Νικολαΐδη, ο οποίος ευχήθηκε καλή θητεία στα μέλη της νέας Δημοτικής Κοινότητας.

Σαν πρώτο θέμα, η πρόεδρος Αλεξάνδρα Τσιτσιντά, όρισε αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Εορδαίας, τον Αποστολίδη Δημήτριο.

Ακολούθησε η συζήτηση θεμάτων γνωμοδοτικού χαρακτήρα, όπως και το θέμα των αναδασμών της Κοινότητας Πτολεμαΐδας, το οποίο χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης.

Στη συνέχεια, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, παρουσία του πάτερ Ιωάννη Εσπερίδη. Το φλουρί έτυχε η Σύμβουλος Κοινότητας Πτολεμαΐδας, Δέσποινα Χαλκίδου.

Τέλος η πρόεδρος έθεσε το θέμα της ονοματοθεσίας οδών και πλατειών της Κοινότητας Πτολεμαΐδας, του Οικισμού Καρδιάς και των Εργατικών Κατοικιών, ένα θέμα που με την ολοκλήρωσή του θα βελτιώσει πολύ την καθημερινότητα των κατοίκων. Ορίστηκε μάλιστα η ομάδα εργασίας, η οποία θα ξεκινήσει άμεσα τις προβλεπόμενες εργασίες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το συμβούλιο στο κανάλι του Δήμου Εορδαίας στο Youtube, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμό:

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button