ΕνημέρωσηΠολιτική

Στην FC Seoul ο Τζέσι Λίνγκαρντ – Galaksias Portal News

Ο πρώην μέσος της εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ, εντάχθηκε στην ομάδα της Νότιας Κορέας FC Seoul με διετές συμβόλαιο και αποτελεί τον πιο γνωστό ξένο παίκτη που απέκτησε ποτέ, κάποια ομάδα της K-League.

Ο 31χρονος άσος, ήταν ελεύθερος από τότε που έφυγε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο τέλος της περασμένης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα ήθελα διαφορετικές προκλήσεις και να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις στην καριέρα μου και πιστεύω ότι το να βρίσκομαι στη Νότια Κορέα είναι το ιδανικό μέρος για αυτό», είπε ο Λίνγκαρντ στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο σύλλογος.

Η FC Seoul, που αγωνίζεται στο Seoul World Cup Stadium, είναι ένας από τους συλλόγους με την καλύτερη υποστήριξη στην K-League και έχει κερδίσει τον τίτλο έξι φορές, με πιο πρόσφατη το 2016.

Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ίντσεον για να χαιρετήσουν τον Λίνγκαρντ όταν προσγειώθηκε για να ολοκληρώσει ιατρικές εξετάσεις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχα λάβει αρκετές προσφορές από το περασμένο καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Λίνγκαρντ σε συνέντευξη Τύπου στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας την Πέμπτη.

«Άλλοι σύλλογοι έκαναν μόνο προφορικές προσφορές. Η FC Seoul έστειλε γραπτή προσφορά. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου έδειξαν την ειλικρίνειά τους με το να έρθουν στο Μάντσεστερ για να ελέγξουν τη φυσική μου κατάσταση. Εκείνη την στιγμή, αποφάσισα να υπογράψω με την FC Seoul».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button