Τρόπος Ζωής

Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, το επώνυμο ήταν «εμπόδιο» για τον ίδιο – Galaksias Portal News

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στο «Πάμε Δανάη!», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και τα σχόλια που δέχεται.

«Θα είμαι στη σειρά του Netflix ‘Το κορίτσι από το Όσλο’. Μετά τον «Ακάλυπτο» με προσέγγιζαν για κάτι παρόμοιο, πάντα γίνεται αυτό όταν κάνεις επιτυχία».

Σε ερώτηση σχετικά με τα σχόλια που δέχεται, ο ίδος απάντησε: «Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάτι σημαντικό θα συμβεί στη ζωή τους αν ακολουθήσουν το μονοπάτι του ‘hater’.

Δεν θυμώνω με τα σχόλια των haters, θυμώνω με τα σχόλια κάποιων επωνύμων που λένε βλακείες. Υπάρχουν πράγματα που γράφτηκαν παλιά και ήταν συκοφαντίες, έφτασα στο τσακ να κάνω μήνυση», ανέφερε στη συνέχεια ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Για την απώλεια του πατέρα του αλλά και τον γιό του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως, «την ήμερα που πέθανε ο πατέρας μου πήγα και έκανα την παράσταση, ήμουν προετοιμασμένος. Για μένα ήταν καλύτερο από το να κάτσω κάπου μόνος μου.

Δεν θα παίζω πάντα με τον γιο μου, ο Γιώργος είναι του εαυτού του. Αν δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, άλλα θα ήταν πολύ δύσκολη κατάσταση να του το πω» «το επίθετο «Καφετζόπουλος» ήταν εμπόδιο για τον Γιώργο. Μερικοί, όταν είσαι κοντά σε κάποιον, λένε «έλα μωρέ αυτός είναι ανιψιός του τάδε, γυναίκα του τάδε, θα τον βολέψει», είναι εμπόδιο αυτό», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

«Είναι δύσκολο να είσαι με κάποιον δικό σου άνθρωπο από το πρωί ως το βράδυ και στη δουλειά και στο σπίτι. Η φράση «άντρας παλαιάς κοπής» έχει πάρει μία άσχημη τροπή, έχει αποκτήσει μία έννοια βάρια, καθόλου ευχάριστη.

Όταν είσαι ζευγάρι με κάποιον δεν είναι απαραίτητο να κάνετε όλα τα πράγματα μαζί, μου αρέσει να κάνω πράγματα μονός μου πρέπει να υπάρχει η ελευθέρια αν δεν ταιριάζουν τα γούστα», συμπλήρωσε κλείνοντας ο αγαπημένος ηθοποιός.

To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: Αν ο γιος μου δεν είχε ταλέντο θα του το έλεγα, το επώνυμο ήταν «εμπόδιο» για τον ίδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button