Κόσμος

«Πολύ επιθετικός» ο καρκίνος του – «Είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση» – Galaksias.com

«Αρκετά πιο σοβαρή» από όσα πίστευαν οι γιατροί είναι η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Κάρολου, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει βασιλικός συγγραφέας.

Μιλώντας στην Mirror, ο Tom Quinn, ειδήμων στα θέματα του παλατιού και συγγραφέας, ανέφερε πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Quinn.

O Quinn πρόσθεσε στη συνέχεια πως «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Harry καθώς στις συνεντεύξεις που δίνει για την Βασιλική Οικογένεια είναι όλες σε μορφή κριτικής, όπως και η βιογραφία του».

Να σημειωθεί πως ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο στα τέλη του Ιανουαρίου, χωρίς το Μπάκιγχαμ να έχει ανακοινώσει σε ποιο σημείο ή περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button