Τρόπος Ζωής

Με Μπακασέτα και Τάισον ο ημιτελικός Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ – Galaksias Portal News

Στη διάθεση Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου τίθενται Τάσος Μπακασέτας και Τάισον αντίστοιχα για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λεωφόρο (21/02, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD).

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτές τις εφέσεις του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα οι δύο ποδοσφαιριστές να υπολογίζονται κανονικά για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο παίκτες είχαν αποβληθεί μετά την αψιμαχία τους στον πρώτο ημιτελικό, στην Τούμπα, και τους επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών.

Η ποινή μειώθηκε τελικά στον έναν αγώνα, τον οποίο εξέτισαν στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με Λαμία και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Μπακασέτα. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ.

-Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Barcellos Freda Taison. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button