Επικαιρότητα

Σε Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου ως κατεπείγουσα η αναφορά συγγενών των θυμάτων – Galaksias.com

Κοινωνία

Τέμπη: Σε Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου ως κατεπείγουσα η αναφορά συγγενών των θυμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: «ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών»

Στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντας η αναφορά του Συλλόγου Τέμπη 2023 για το έγκλημα αλλά και την επιχείρηση συγκάλυψης των πολιτικών ευθυνών. Η εν λόγω Επιτροπή αποτελεί συνδετικό κρίκο μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών και των θεσμικών οργάνων στις Βρυξέλλες.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι: «ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση των οικογενειών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών».

«Ο Σύλλογος των συγγενών των πληγέντων, με εκπρόσωπο την πρόεδρο Μαρία Καρυστιανού είχε καταθέσει την αναφορά προς την αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου ζητώντας την αρωγή του, εν μέσω της γενικευμένης πλέον συζήτησης για την ποιότητα του Κράτους Δικαίου στην Ελλάδα, καθώς και τον χειρισμό της υπόθεσης του δυστυχήματος από τις δικαστικές αρχές και την πολιτική ηγεσία της χώρας».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button