ΑθλητικάΕνημέρωση

Σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League για τους «ερυθρόλευκους» – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Youth League, με το σύνολο του Συλαϊδόπουλου να προκρίνεται στον ημιτελικό της διοργάνωσης μετά από μια ονειρική εμφάνιση.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 της Μπάγερν Μονάχου στο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Youth League, με την ομάδα των «ερυθρόλευκων» να γίνεται ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που καταφέρνει να φτάσει τόσο μακριά στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη και την υπεροψία της Μπάγερν, με τους Πειραιώτες να κάνουν το 1-0 στο 32΄χάρη στο τέρμα του Μουζακίτη.

Το 2-0 έγινε μετά από το εξαιρετικό γκολ του Παπακανέλλου, με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να «αδειάζει» την άμυνα των Βαυαρών και να τελειώνει την προσπάθεια του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο γκολ, όταν ο Κωστούλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ, προκαλόντας φρενίτιδα ενθουσιασμού.

Στο δεύτερο μέρος και με το 3-0 υπέρ του ο Ολυμπιακός θέλησε να κάνει διαχείριση απέναντι στην «πληγωμένη» Μπάγερν, η οποία το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοράρει στο 63΄με τον Ράμσακ.

Παρά την προσπάθεια της για ανατροπή η Μπάγερν δεν μπόρεσε να επιβληθεί του εξαιρετικά στημένου Ολυμπιακού, με το τελικό σφύριγμα της λήξης να δίνει στο σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου την πρόκριση για τα ημιτελικά του Youth League.

Μπάγερν Μονάχου: Σμιτ,Σόλζε, Μανούμπα, Σκολ, Χένινγκ, Ζβόναρεκ, Φερνάντες, Γιένσεν (46′ Ενκιλί), Αζνού (46′ Λισίνα), Ράμσακ, Κούσι – Ασάρε.

Ολυμπιακός: Σίνα, Πρεκατέ, Τανούλης, Κωστούλας (90′ Γατόπουλος), Αλαφάκης (90′ Χρήστου), Μουζακίτης, Μπάκουλας, Κουτσογούλας, Πνευμονίδης (67′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος (78′ Δάμα), Χ. Κωστούλας.

 

To άρθρο Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 1-3: Σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Youth League για τους «ερυθρόλευκους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button