ΑθλητικάΕνημέρωση

Οδύνη στην κηδεία του αστυνομικού που καταπλακώθηκε μετά από κατάρρευση κτηρίου – Galaksias Portal News

Γονείς, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι αλλά και δεκάδες κόσμος, είπαν στα Γρεβενά το τελευταίο αντίο στον αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο που καταπλακώθηκε από κτήριο στο Πασαλιμάνι, σε κλίμα οδύνης.

Η κηδεία του άτυχου 31χρονου αστυνομικού τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/4) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά. Την ίδια ώρα, ο εργολάβος της οικοδομής, κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κηδεία παρευρέθηκαν τόσο ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Δημήτρης Μάλλιος, ο διευθυντής της Άμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλές συνδικαλιστικές ενώσεις της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος, αστυνομικός στο επάγγελμα, εργαζόταν και σε οικοδομή για να ενισχύσει το εισόδημά του. Δυστυχώς όμως έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του όταν έκανε εργασίες σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, η οποία κατέρρευσε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφυλακιστέος ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πειραιά, ο 47χρονος εργολάβος του κτηρίου στο Πασαλιμάνι, τμήμα του οποίου είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατος ένας 31χρονος αστυνομικός που απασχολείτο στις εργασίες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 33χρονος εργάτης από τη Γεωργία.

Ο εργολάβος των οικοδομικών εργασιών, κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 286 που αφορά παραβίαση των κανόνων οικοδόμησης και του γενικού οικοδομικού κανονισμού.
Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί από την αστυνομία άλλοι 8 εργαζόμενοι για παραβίαση του οικοδομικού κανονισμού, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση της εισαγγελίας Πειραιά.

Η αστυνομία αναμένεται να συντάξει ένορκη διοικητική εξέταση με τις καταθέσεις των εργατών, ενώ για το περιστατικό διενεργείται παράλληλη προανάκριση και από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button