Υγεία & Διατροφή

Όλοι ήταν συνένοχοι στο έγκλημα της Πύλου – Galaksias Portal News

«Συγκεκριμένες και σαφείς απαντήσεις ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση, την Κομισιόν και τη Φρόντεξ» ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Κώστας Αρβανίτης στην τοποθέτηση του κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων(LIBE) του ΕΚ για το ναυάγιο στην Πύλο και “τις διαρκείς αναφορές για βίαια περιστατικά στα ελληνικά θαλάσσια σύνορα”.

«Είμαστε εδώ για να πάρουμε απαντήσεις για όσους δεν έχουν φωνή», είπε ο ευρωβουλευτής, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε. «Το σκάφος αυτό έφυγε από την Αίγυπτο πήγε στην Λιβύη, έφυγε από την Λιβύη και έρχεται προς την Ευρώπη. Τα αεροπλάνα οι δορυφόροι τα υποβρύχια το ΝΑΤΟ δεν είδαν αυτό σκάφος πουθενά; Αυτή είναι η ασφάλεια της Ευρώπης φρούριο που ετοιμάζετε με το νέο σύμφωνο μετανάστευσης;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας είπε: «Ολοι ήταν συνένοχοι σ’ αυτό το έγκλημα και δεν ξέρουμε ποιος έσπρωχνε προς τα διεθνή ύδατα το σκάφος αυτό με τους ανθρώπους γιατί το σκάφος αυτό ήταν πολλές ακυβέρνητο. Εγώ λοιπόν θέλω να μάθω με σαφήνεια αυτό που λέτε: Oι κρατικές αρχές έχουν ευθύνες. Mπορείτε να μου τις ονομάσετε, ποιες είναι αυτές οι αρχές; Οι Αιγυπτιακές, οι Λιβυκές, οι Ελληνικές, οι Ιταλικές; Ποιες;»

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button