ΕνημέρωσηΠολιτική

Η Δράμα «σόκαρε» την ΑΕΚ, 32-30 στην παράταση – Galaksias Portal News

Η Δράμα 1986 προκρίθηκε στο Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ των ανδρών. Λίγες ημέρες μετά την επικράτησή της επί της ΑΕΚ στο «Δημήτρης Κραχτίδης» (29-26) για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Σάκη Βαλαβάνη νίκησε και σήμερα τον «Δικέφαλο» στο ίδιο γήπεδο, με 32-30 στην παράταση, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, και πήρε το «εισιτήριο» για το Final-4 της διοργάνωσης (6-7 Απριλίου), όπου… περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ.

Το μακεδονικό συγκρότημα «κοίταξε στα μάτια» την Ένωση του πολύ μεγαλύτερου μπάτζετ και, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα και τον τερματοφύλακα Κόρσακ, προηγήθηκε 27-26 λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ωστόσο ο Μίλερ έστειλε το ματς στην παράταση, καθώς ευστόχησε σε πέναλτι, ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Το πρώτο πεντάλεπτο της παράτασης ολοκληρώθηκε ισόπαλο 29-29, ενώ τα γκολ του Τόσκα και του Μαντάλινιτς διατήρησαν το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία (30-30).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, όμως, ο Τόσκας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν… επέτρεψαν στην ΑΕΚ να σκοράρει ξανά, και ο Σίνα διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος το 32-30, με αποτέλεσμα να «κλειδώσει» η επικράτηση της Δράμας 1986 και η πρόκρισή της στο φάιναλ φορ. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας, καθώς, εκτός από την απώλεια του Κυπέλλου, έχουν ουσιαστικά απωλέσει και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου από τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ο ΑΣΕ Δούκα πήρε… εκδίκηση από τον ΓΑΣ Κιλκίς για την ήττα 28-27 που γνώρισε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό του Βύρωνα για το πρωτάθλημα. Ο σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων επικράτησε στο Κιλκίς με 26-24 και πανηγύρισε την πρόκριση στο φάιναλ φορ, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης στο Κύπελλο χάντμπολ των ανδρών και τα ζευγάρια του φάιναλ φορ έχουν ως εξής:

Τετάρτη 21/2

ΠΑΟΚ-Ιωνικός Ν.Φ. 32-26

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 28/2

ΓΑΣ Κιλκίς-ΑΣΕ Δούκα 24-26

Δράμα 1986-ΑΕΚ 32-30 παράταση (καν. αγ. 27-27)

ΕΣΝ Βριλησσίων-Πανελλήνιος 20:45

 Final-4 (6-7/4)

ΑΣΕ Δούκα – ΠΑΟΚ

ΕΣΝ Βριλησσίων ή Πανελλήνιος – Δράμα 1986

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button