Κόσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι απέσυρε την αγωγή του εις βάρος εφημερίδας – Galaksias.com

Ο πρίγκιπας Χάρι απέσυρε χθες Παρασκευή 19/1, την αγωγή του για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας Mail on Sunday σχετικά με ένα άρθρο για την προστασία του, με τον εκπρόσωπο τύπου του να λέει ότι θέλει να επικεντρωθεί στην ασφάλεια της οικογένειάς του.

Ο Χάρι, ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του ομίλου Associated Newspapers για ένα άρθρο του 2022, που έγραφε πως εκείνος προσφέρθηκε να πληρώσει για αστυνομική προστασία μονάχα αφότου ξεκίνησε μια ξεχωριστή νομική μάχη σε βάρος της βρετανικής κυβέρνησης.

Το δημοσίευμα κατηγορούσε, επίσης, τον Χάρι, ηλικίας 39 ετών, ότι αποπειράθηκε να παραπλανήσει το κοινό σχετικά με την προθυμία του να πληρώσει για την αστυνομική προστασία, η οποία του αφαιρέθηκε αφότου εκείνος απαρνήθηκε τα βασιλικά καθήκοντά του το 2020.

Τον Δεκέμβριο δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά του να μην συμμετάσχει η υπεράσπιση της εφημερίδας στη μήνυσή του για συκοφαντική δυσφήμιση, κάτι που σημαίνει πως ενδεχομένως θα έπρεπε να παρουσιάσει αποδείξεις στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου αργότερα μέσα στο 2024.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button